En Jair Domínguez ha estat l’encarregat d’estrenar el nou cicle d’Entrevistes A Primera Fila, amb persones que poden tenir una relació directa amb la música o no. En Jair ha format part d’alguns grups de música en el passat, però no us enganyaré si us dic que si l’he entrevistat és perquè és un dels professionals que més admiro.

M’agrada com escriu, sóc seguidor d’El Búnquer, l’Està Passant i ho era d’altres projectes que havia fet anteriorment, ja sigui en l’època de guionista o de col·laborador.

Hem dividit l’entrevista en 3 blocs, una més centrada en els llibres, tot i que també parlem de qüestions dels mitjans de comunicació, música, xarxes…

- Publicitat -

PART 1

En aquest primer capítol ens ha explicat que gaudeix molt en el rol de col·laborador, que a Catalunya hi ha grans presentadors i que ell no n’és un d’ells.

També hem parlat dels oients fantàstics que hi ha al Búnquer, de la gent que es pensa que només fa humor, però quan escriu toca diferents qüestions, i hi ha molta gent que no ho entén.

Explica que li agrada fer moltes coses, però que no vol tornar a fer una feina de 8 hores. Que té ganes de crear una nova novel·la i això és el que ara li ve de gust.

Per acabar també ens ha revelat què creu que parlarà en el seu proper llibre. I que té clar que no vol que sigui un llibre avorrit.

PART 2

En aquesta segona part parlem sobretot de mitjans de comunicació, de la feina de guionista i del seu futur en projectes com El Búnquer o l’Està Passant.

PART 3

Evidentment si som un portal musical havíem de parlar de música, fent menció al bon moment de la música del país, amb noms propis com Triquell o The Tyets, però també amb Xarim Aresté o Lildami.