La Jim acaba de publicar el seu debut “DIMONIS” uns mesos després de proclamar-se vencedora d’Eufòria. Ens ha explicat que quan va guanyar es va sentir una mica impostora, com si ella no fos per ella, però que mica en mica ha anat treballant en les cançons del disc.

Un disc que explica totes les vivències i sentiments, alguns de quan li feien bullying, gent que segons ens relata estaven molt acabats i ho pagaven amb ella. No li han demanat mai perdó però té constància que la segueix algun d’ells.

Tot i això és una etapa superada i ha pogut parlar del tema en positiu. Del que li ha costat més ha estat de qüestions amoroses.

- Publicitat -

Els darrers mesos l’hem pogut veure actuar en festivals com l’Strenes i ara té un estiu on serà ella qui anirà a veure concerts, mentre continua treballant en noves cançons.

Tot plegat i alguna aparició que se li ha escapat i que haureu de descobrir a l’entrevista.