Jim allibera els seus “DIMONIS” i ens obre la porta dels seus sentiments, convidant-nos a un viatge sonor a través de les seves vivències més íntimes i personals.
Mostrant-nos les seves inseguretats, totes les complicacions que ha viscut -com és el cas del single homònim, on parla del bullying que va patir-, ens explica com s’ha anat fent forta davant les adversitats, aprenent amb el temps, i no deixant-se trepitjar per ningú.

Amb aquest primer EP “DIMONIS” l’artista volia expressar tot el mal viscut veient-lo des del vessant en positiu, perquè totes aquestes experiències l’han fet créixer i confiar en ella mateixa fins a convertir-se en la Jim que és avui dia.

Els dos primers avançaments “VINE” i “DIMONIS”, ja ens deixaven entreveure la potència, l’energia i la passió que s’amagava dins aquest EP tan esperat, però eren només un petit tast de tot el que havia de venir.

- Publicitat -

A l’EP, que ha comptat amb dos productors de referència dins el panorama musical català, Roger Rodés i Genís Trani, podem trobar una mescla d’estils musicals i sonoritats que van des de l’electrònica, a una balada més pop amb tocs d’R&B, sense perdre l’essència rockera que tant la caracteritza, i deixar-nos seduir pels “DIMONIS” de la Jim, amb la seva veu única i amb lletres que parlen des de la sinceritat.