Aquesta ha estat la nostra primera conversa amb en Jofre Bardagí i a mesura que anava passant l’estona no volia que s’acabés. És d’aquelles persones amb les quals podria estar-hi parlant sense parar. I és que és tot un pou de saviesa musical i això s’ho ha guanyat a pols amb una trentena d’anys fent música, ja sigui amb Glaucs o en solitari.

En aquesta ocasió hem quedat per parlar del disc “Aquí i avui”, que manté aquell so Glaucs que tant agrada al seu públic, però amb una producció molt actual que fa que t’enganxi en tot moment.

Ens ha explicat que està molt entusiasmat perquè per fi tindran un disc editat en vinil! També ens ha dit que van començar a gravar les bateries del treball fa més de dos anys i que per varis motius professionals la demora ha estat més llarga del previst.

- Publicitat -

Una conversa pausada i tranquil·la on hi ha hagut temps per parlar de la música que li agrada, des de Billie Eilish, passant pel Bruce Springsteen o Olivia Rodrigo. I desitjant que les guitarres continuïn tenint presència al nostre dia i si pot ser una mica més.

També ens ha dit que tot i que tenen algun concert puntual aquest estiu, la gira està més pensada per la tardor i el proper any.