Glaucs celebren vint-i-cinc anys dalt dels escenaris aquest 2020 i ho faran amb noves cançons sota el braç, que es publicaran durant aquest primer trimestre.

La primera oportunitat per veure’ls en directe serà al Festival Strenes de Girona amb un concert molt especial, on un grapat de col·laboradors contribuïran a que s’universalitzi els èxits de sempre de la banda i el nou repertori. El concert tindrà lloc el 17 d’abril al Teatre Municipal de Girona.

Glaucs va ser un grup sorgit a Begur l’octubre de l’any 1994 i de seguida van ser consideraats una de les bandes més populars de l’anomenada segona generació del rock català. Durant els seus primers nou anys de vida van editar un total de sis discos que van deixar èxits inter-generacionals com “Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer”, “Històries curtes”, “La teva/meva vida”, “Quan no hi ets” o “La nit de Reis”, entre d’altres.
Jofre Bardagí el carismàtic líder de la banda, va demostrar que és un dels grans compositors de casa nostra. Glaucs van publicar l’any 2014 el seu darrer disc d’estudi.

- Publicitat -

El públic de l’Strenes podrà veure per primera vegada la nova posada en escena d’un grup de llarga durada que arribarà amb energies renovades dalt de l’escenari.

Les entrades es posen a la venda aquest dimarts a les 10 del matí al web del festival.