Els Amics de les Arts han estrenat aquest dimarts el disc “Les paraules que triem no dir” una cara B (que no una segona part) del disc “Allà on volia”.

Hem anat fins a la Llibreria Laie, un dels espais de la ciutat de Barcelona que més ens agrada anar a fer entrevistes, per conversar amigablement sobre el nou treball. Però com sempre ens passa hem començat parlant d’altres temes i ens n’hem anat per les branques. Però tranquils que el grup està fent entrevistes a tots els mitjans i les preguntes de promo segur que les trobareu ben contestades.

En aquesta conversa parlem de la sèrie “Sensación de vivir”, de treballar i crear cançons a Girona, del barri de Sant Andreu, de Pares Normals i les seves cançons, dels haters, també dels comentaris jocosos que fan durant els concerts…

- Publicitat -

Hem parlat també del concert que faran el 18 de maig al Teatre Victòria o de la presentació a l’Strenes de Girona. Però el grup oferirà un bon grapat de directes aquests propers mesos.

Hem fet moltes entrevistes amb el grup i com que sabem que al llarg d’aquest any ens trobarem altres dies avui ens ha sortit fer aquesta entrevista així. Les nostres converses mai saps per on aniran.