Hem anat fins a 3Cat per gaudir un any més de la gala d’Eufòria, que enguany arriba a la tercera temporada, amb canvis importants al jurat, entre ells la incorporació de l’Alfred Garcia.

Vam aprofitar l’ocasió per parlar amb ell, ja que des de fa molt temps a Primera Fila parlem de la seva música, els seus temes han liderat la Primera Llista en nombroses ocasions, però mai fins ahir havíem tingut l’oportunitat de parlar amb ell.

Vam parlar de la seva participació com a jurat, com ho està afrontant, però també li vam preguntar sobre la seva carrera musical, així com del gran èxit d”Els teus ulls’, que fa 3 mesos que és la cançó que més sona a la ràdio del país.

- Publicitat -

Ens va explicar que cada cançó que fa ha de ser millor que l’anterior i que s’hi s’ha d’estar un any sense treure una cançó, no ho farà per falta de ganes, sinó perquè vol que estigui al mateix nivell o per sobre.

També vam voler saber si el podríem veure en directe aviat, ja que fa un bon grapat d’anys que costa veure’l cantar en directe, no ens va dir quan, però sí que va dir que no trigaríem molt més.

Segueix fent cançons i esperem que molt aviat en poguem gaudir de noves.