A Primera Fila ens acostumem a trobar sempre convidats inesperats a moltes de les entrevistes que fem. De Toni Clapés, a Òscar Dalmau, Manel Vidal, altres músics i ens faltava un expresident de la Generalitat! Ja ho podem tatxar de la nostra llista ja que aquest dimecres quan estàvem parlant amb Ginestà ha passat per allà davant l’Artur Mas, que hem aprofitat per saludar i preguntar si li agradava la música dels Ginestà. Com a bon polític ha fugit d’estudi i ens ha parlat d’un poble de la Ribera d’Ebre (tot i que el poble s’escriu Ginestar).

Pel que fa a la trobada amb els germans Serrasolsas, ha estat després de la publicació de “Vida Meva” el seu nou i brutal disc (que vam qualificar amb un 9/10 a Primera Fila) i que ens ha deixat meravellats.

N’hem parlat, també de les col·laboracions del disc, entre elles la de la gran Maria Hein (en som molt fans), també sobre com estan preparant el nou directe (prometen que serà espectacular) i hem acabat amb una recomanació musical!

- Publicitat -