Hem quedat un dilluns al matí amb els Flashy Ice Cream. Repeteixo: Dilluns. Matí. Sí. I tot i així n’hem pogut treure alguna cosa mínimament publicable. Alguna digne de ser censurada, però al final tot ha estat molt espontani i és millor no prendre-s’ho seriosament.

Ens agrada anar a Sabadell i parlar amb una de les bandes de més èxit de la ciutat. Saben el que fan i s’ho curren des de fa una bona colla d’anys. Quedar amb ells sempre està bé i l’excusa ha estat el primer volum del disc “Sempre joves” que aniran editant durant aquest any.

Ser jove és una actitud. Pots tenir 20 anys i ser un dinosaure i tenir-se 60 i sentir-te ben jove. Aquest és l’esperit del disc i també tot el que van experimentar els dies que van passar a l’Argentina, on a part de diversió i conèixer gent guai també van fer molta feina.

- Publicitat -

Aquest any faran algun directe, com el que tindrà lloc a l’Embassa’t, però la gira potent serà a partir del 2025. De moment teniu el primer volum disponible i abans de Sant Joan podrem escoltar el segon, que està previst que hi hagi alguna sonada col·laboració que ens han dit off the record.