Figa Flawas han publicat el seu segon disc “La calçotada” format per 20 cançons, algunes de les quals ja han estat un gran èxit els darrers mesos, des de ‘Diabla’, passant per ‘Mussegu’ o ‘Xalalà’.

Un disc que és on s’hi poden reviure moltes d’aquestes sensacions úniques dels que esperen amb candeletes l’arribada del fred i, per tant, de la ceba més estimada de Valls.

Per això ens hem trobat amb en Pep i en Xavi, que després de moltes entrevistes encara els hi quedava alguna cosa inèdita per explicar! Per exemple ens han dit una qüestió molt important a l’hora de fer una calçotada i és que no tothom té una masia on poder-la fer. De fet, mig en broma (o no, qui sap, que tenen bastants concerts!) volen que el disc els hi serveixi per arribar-se a comprar la masia que no tenen! 

- Publicitat -

I sinó sempre pots anar a la calçotada d’un col·lega que té una germana que té una amiga i afegir-se una mica a la festassa.

Els hi espera un any intens de concerts, un d’ells a l’Apolo amb tot exhaurit, però també a festivals com l’Strenes o al Canet Rock entre altres.

Una tertúlia amb Figa Flawas i el nostre company Pol Angelats que al ser de Valls sabia del què parlava!