L’Ariox acaba de publicar el seu quart àlbum i primer llarga durada, “Ariox is super sad”. El disc està format per 13 cançons, una de les quals, “NS ON EM PORTA”, ja havia publicat prèviament i ha tingut molt bona rebuda.

En aquest disc, l’artista parla del desamor, la tristesa i el desequilibri, i fa un gir en l’estil musical, deixant enrere el pop-indie per fer música electrònica.

Hem parlat amb la cantant sobre el significat del concepte que ha volgut plasmar i de com ha sigut el procés d’aquest nou projecte.

- Publicitat -

Ha col·laborat amb dues de les artistes del moment: la Julieta, amb la cançó “No és amor”, i la Maria Hein, amb “Tu i jo”; i assegura que han sigut referents per ella. Tot i això, l’artista amb el qual s’ha inspirat més ha sigut el britànic Fred Again.

L’Ariox ens explica que el proper 16 de febrer actuarà a l’Heliogàbal, també al Primavera Sound, i pròximament podrem saber més dates de concerts.