Foto: Sofia Mezza

L’ariox feia temps que no publicava nova música, però tenia excusa, la millor excusa: estava creant una cosa molt grossa que comencem a desgranar avui: el seu primer disc.

El disc, que s’estrenarà abans que acabi l’any i que portarà per títol “ariox is super sad”, suposa un canvi de sonoritat i d’estètica de 360º en l’imaginari que la jove artista de Cardedeu ens havia mostrat en els seus EP’s i singles anteriors. Aquest canvi ja es pot comprovar en el primer single que s’estrena dijous 26 d’octubre amb el títol “NS ON EM PORTA”.

Pop electrònic amb influències d’artistes de gran renom com ho és fred again, “NS ON EM PORTA” destapa la sonoritat del nou disc d’ariox on l’electrònica és el gran fil conductor de tot el tracklist del disc i que confirma que les noves generacions d’artistes en català son 100% contemporanis i s’emmirallen en tendències de fora les nostres fronteres per portar, en català, els estils de música més escoltats arreu del món. Tot i això, l’artista no ha deixat de banda la intimitat i la quotidianitat de les seves lletres i de les històries que explica a les seves cançons.

- Publicitat -

El disc ha estat produït per ariox i Aleix Iglesias a Camaleó Estudi i compta amb col·laboracions d’alguns dels noms femenins del moment a Catalunya i que anirem desgranant a poc a poc.

L’artwork ha anat a càrrec d’ariox i Sofia Mezza qui va col·laborar també amb Julieta i demà divendres se’n publicarà el vídeo.

Aquest és l’inici d’un nou començament que ens engresca molt i que esperem que gaudiu tant com nosaltres hem gaudit en tot el procés de producció d’aquest disc.

ariox presentarà aquest primer disc compartint concerts amb Julieta a La Mirona de Girona el 17 de novembre, a Sala Apolo el 14 de desembre i a La Boîte de Lleida el dia 16 de desembre.

“NS ON EM PORTA” és segons paraules de la mateixa ariox:

“La incertesa d’un amor a mig gas, un amor que t’atrapa i que se t’emporta cap a un lloc ple de melancolia i nostàlgia que a vegades fa mal.”