Ens agrada quedar amb en miquel. Ja ho vam fer fa un any per parlar del seu treball “l·l” i aquest 2023 ho hem tornat a fer per saber detalls de “ny” (res a veure amb Nova York). Un disc ple de contradiccions, amb sons eclèctics, però com sempre ens passa amb ell ens deixa sense paraules un cop l’hem escoltat.

Ens ha agradat molt i ens hem quedat encantats amb com ha donat la volta a cançons com l’havanera ‘Mare, vull ser pescador’. Recomanem que llegiu el fil de Twitter on explica cada cançó. Nosaltres vam preguntar-li per algunes d’elles, també per com les ha treballat, però com sempre ens passa, una conversa amb ell va d’un lloc a l’altre. Quan s’està a gust parlant amb algú acabes oblidant que li estàs fent una entrevista i només hi parles com si fos un dels teus amics.

Escolteu el disc i mireu l’entrevista, és diferent, ens deixem endur pel moment, com quan escoltem les seves cançons.

- Publicitat -