Foto: Adrià Garnica

Aquest dissabte van seguir els concerts del projecte de Massaviu a l’Heliogàbal. Aquesta vegada va ser el torn d’un vermut musical que es va fer a l’EART, un espai al barri barceloní de Gràcia.

En Miquel, en Pau Roget, la Moli i la Roserona van ser els encarregats de posar la veu en aquesta ocasió. L’encarregat d’obrir l’actuació va ser en Miquel. Ell va tocar cinc de les cançons que podem escoltar a “ç”. Després de fer ‘On thas ficat’, ‘Sóc tot teu’, ‘Sento’ i ‘Estic cansat’, el públic no en tenia prou. Finalment, va acabar amb ‘I d’ençà. Si les cançons d’en Miquel ja toquen la fibra per si soles, amb acústic ho fan encara més.

Seguidament, va ser el torn d’en Pau Roget, que va cantar amb en Miquel ‘La cançó més trista del món?’. Després va presentar ‘Back to the future’, un senzill que no sap si veurà la llum. ’17’ va ser la penúltima que vam poder escoltar i l’última, ‘Abril’, que va sortir fa menys d’un mes i el públic ja se la sabia i la ballava.

- Publicitat -

La primera veu de les femenines va ser la de la Moli. La granollerina va avisar que estava nerviosa, cosa que li passa sovint a causa de la seva por escènica. Tot i això, va ser impecable. Té una veu d’aquelles que són incomparables i, amb en Biel Colomer a la guitarra, vam poder gaudir d’un gran duo. Va començar amb ‘La nit del plor’, el que va ser el seu primer senzill. Després ens va ensenyar un seguit de cançons amb una temàtica comuna: l’amor i el desamor. Cap d’elles tenia títol, però, fins i tot, van aconseguir que gent del públic plorés de l’emoció. I va acabar amb un altre senzill que sí que està publicat i parla del pas del temps, ‘Cosa del temps’.

Foto: Adrià Garnica

L’última veu va ser la de la Roserona que, tot i ser el seu primer directe, va estar a l’alçada de la situació. Amb en Biel acompanyant-la, vam poder escoltar ‘què faig amb tu’. Ens va ensenyar una cançó que està en procés de creació i que formarà part d’un futur EP. La Roserona també va fer covers d’artistes com Pau Vallvé o Rita Payés i va finalitzar fent-ne una de ‘Conte d’Estiu’ de Socunbohemio, que hi era present. La cardedeuenca va ser capaç de posar-nos la pell de gallina amb la seva veu potent.