La mallorquina Maria Hein acaba de publicar el seu segon àlbum, ‘TOT ALLÒ QUE NO SAP NINGÚ’. Hem aprofitat el dia de la presentació per parlar amb ella sobre aquest nou projecte.

En aquest nou disc, la cantant ha fet un canvi radical d’estil en les lletres de les cançons i, sobretot, en la seva producció. Per a ella, escriure de manera crua i directa ha estat més difícil que fer-ho poèticament com en l’últim disc. Com que ara els ritmes i melodies són més ballables, hi haurà un canvi en el directe. Per això, assegura que vol canviar els instruments pel ball, tot i que també té la seva dificultat.

A ‘TOT ALLÒ QUE NO SAP NINGÚ’ hi trobem grans col·laboracions com “TEMPS”, que ja coneixíem, amb la Mushkaa. Però també hi ha hagut sorpreses com la Rita Payés o Socunbohemio. També hem parlat de les col·laboracions que hi ha hagut aquest estiu entre artistes com la Julieta, la Mushkaa o The Tyets, que els ha ajudat a créixer a tots. La Maria encara no ha treballat amb The Tyets, però ha confessat que un dia van proposar-li de fer una ‘bachata’. Ha afirmat, a més, que li encantaria col·laborar amb artistes com Xicu, Galgo Lento o Marala.

- Publicitat -