Els Amics de les Arts van editar aquest divendres la seva batxata “Tothom es separa”, que no formava part del disc “Allà on volia” i pel que ens han dit, no serà l’única cançó que podrem escoltar els propers mesos, ja que en tenen unes quantes al forn preparades per sortir en algun moment.

La banda havia de tancar l’edició 61 del festival Porta Ferrada, però per culpa de la pluja el concert no es va poder dur a terme. De fet, havia de ser el primer concert on el grup estrenés en directe la nova cançó.

Hem aprofitat per comentar la jugada sobre la cançó, per riure una mica i per fer un petit reclam arran de la imminent publicació del llibre del Joan Enric Barceló. Però no en direm més coses perquè no era el dia de parlar del seu llibre, tot i que al final ho hem fet una mica.

- Publicitat -

També podreu veure uns moviments de càmera que el nostre company ha decidit fer, sense que ningú li hagués demanat. Potser us marejareu una mica, però res endavant.