Divendres passat es va posar a la venda “121” el nou treball del nostre estimat Miki Núñez, amb el qual hem quedat en aquest ventós dia que ha fet a la ciutat de Barcelona. Ens ha explicat que el disc ja suma més de 14 milions de reproduccions i que n’està molt content.

Una conversa on s’ha parlat del disc, del directe que farà el dia 30 de juny al Sant Jordi Club, de Barcelona i on ens ha avançat que a part dels convidats ja anunciats també hi hauria la Sara Roy o el seu germà Eloy.

Com que és una gran estrella de la música i la televisió ha hagut d’atendre algunes trucades o aparicions inesperades, com Toni Clapés i Manel Vidal.

- Publicitat -

Hem parlat d’Eufòria i de la feina que fa al costat de la Marta Torné, del seu passat lligat a la interpretació o del seu nou tema ‘Gelat’ que surt aquesta propera mitjanit.