Aquest divendres ha arribat “Vainilla” el nou projecte de Júlia Blum, un any després del seu EP “sobre la marxa”.

‘VAINILLA’ és l’àlbum que reuneix la feina desenvolupada durant els darrers mesos. Lletres que descriuen moments quotidians, pensaments desenfadats, amb paraules que sonen familiars i que ens resulten pròximes: ‘cançons amb títols llargs’ -el seu primer avançament- o ‘un poquet de wine’ són l’exemple clar d’això. La sonoritat té clares pinzellades de música pop, que ja caracteritzen a la Júlia Blum, però en aquest disc se’ns transporta a un mood despreocupat que transmet calidesa. Puntualment, també identifiquem recursos més experimentals i versos més introspectius, com pot ser al tema ‘no és la meva vida’. Un conjunt de 10 cançons en llengua catalana, a excepció de dos temes, on la Júlia ha introduït per primera vegada el castellà.

‘VAINILLA’ és una olor i un gust que et transporta a tots aquests temes que trobem dins l’àlbum, i que al final, s’identifiquen amb aquesta època de la vida de la cantant.

- Publicitat -

De tot plegat n’hem parlat amb la cantant, en una entrevista al carrer on van passar moltes coses, motiu pel qual vam haver d’editar una mica la nostra trobada. Els nostres seguidors habituals ja saben que és un fet que no acostumem a fer!