Aquest divendres arriba “Antares” el debut de la Scorpio, que aquest dimecres ha ofert un listening party a la sala Heliogàbal, de Barcelona. Hem anat fins allà per gaudir de les noves cançons i per saber algun detall més d’aquest disc que arriba aquesta setmana.

‘Antares’ és l’estrella anomenada “cor de l’escorpí” i la més brillant d’aquesta constel·lació, és per això que aquest primer treball porta aquest nom. Fer públics els sentiments de la Scorpio per primera vegada amb la vulnerabilitat personal que això suposa, la sinceritat que predomina en les seves composicions, el fet que sempre hagi considerat que l’art neix de les pròpies emocions més pures, juntament amb el símbol de l’escorpí que l’acompanya en el seu projecte artístic, fa que aquest disc sigui tan especial i porti per nom ‘Antares’.

Un àlbum que es basa en tres columnes fonamentals: la fama, l’amor i el “jo” anterior; a partir d’aquests pilars, sorgeixen 11 cançons que conformen l’àlbum, on el canvi és l’única constant, tal com ho ha estat per a ella aquest últim any, per això es troben cançons de tot tipus i sentiments molt variats, encara que sempre amb un clar fil conductor: acceptar i créixer.

- Publicitat -

El disc ha estat produït per en Pep Saula i en Jan Aygua i compta amb col·laboracions estel·lars com el propi disc.