Hem quedat amb la Valèria a l’Aliança, de Sabadell, per parlar del seu segon disc “Bocaterrosa”. I hem fet l’entrevista dos cops! La primera hem hagut de parar la gravació per la interrupció d’un espontani que no parava d’intervenir en tot moment, fent impossible la continuïtat de la conversa. I a Primera Fila ja ens agraden les converses així inesperades, però fins a un cert límit.

A la segona hem pogut parlar amb calma amb la Ven’nus i conèixer detalls del seu segon treball, que va publicar-se el passat 28 de febrer, una data que té tot el sentit del món per a la cantant. I és que no suporta el mes de febrer, creu que la gent està molt rara i es fa llarguíssim, tot i ser el més curt de l’any…

Un disc ple de col·laboracions interessants, dels seus amics Flashy Ice Cream, de la meravellosa Meritxell Neddermann o de Ferran Palau, amb bonica anècdota sobre la cançó ‘Melic’ que interpreten conjuntament.

- Publicitat -

El proper 16 de març el presenta a la Nau de Barcelona, amb algunes sorpreses. També ens ha dit que anirà de gira arreu de Catalunya i qui sap si també a Madrid…