Trobar-se amb Els Amics de les Arts sempre és un plaer per l’equip de Primera Fila. Juntament amb Oques Grasses, són el grup amb el qual ens ho passem més bé fent “entrevistes”. Són una de les bandes que hem parlat més cops els darrers anys i per tant ja hi ha una complicitat que es fa evident en totes les nostres converses.

La d’aquest divendres no ha estat una excepció. Hem parlat del seu nou disc “Allà on volia”, també ens han avançat la cançó que obrirà la nova gira, detalls de les cançons, però en definitiva és una entrevista que s’ha d’escoltar i gaudir com del seu fantàstic nou disc.

8 noves cançons que t’atrapen i amb les quals ja t’imagines a un dels seus concerts preparat per desconnectar de tot i deixar-se endur per la música i les seves particulars històries.

- Publicitat -

Tot plegat ho hem acabat amb la potent veu de Ferran Piqué, que ens ha emocionat molt.

Llarga vida a Els Amics.