Socunbohemio és el projecte musical del jove barceloní Artur Viñas, una proposta de pop d’autor carregada de sensibilitat que cerca la bellesa en les seves composicions, amb lletres costumistes i evocadores, amb voluntat poètica i una maduresa sorprenent en algú de la seva edat. L’acompanya a la producció Biel Colomer (Massaviu), a més de formar part de la banda de directe que es completa amb Òscar Acón i Gerard López.

“Contes de les Quatre Estacions” és el seu nou projecte, que parla de com les persones es trenquen, sobre el temps i l’amor i les maneres que tenim de fer-nos mal, d’equivocar-nos i d’aprendre a estimar. Ho fa amb un so tendre alhora que rotund, innovador respecte anteriors projectes però mantenint el compromís amb aquella essència inicial. Un primer disc que sens dubte situa l’artista en un lloc de privilegi a l’escena emergent del país.

Hem quedat amb ell per saber una mica més del seu projecte, de la seva manera de crear música, del bon moment que està tenint, de concerts i del seu gran talent.

- Publicitat -

Ha estat un plaer tornar-nos a trobar amb l’Artur, que durant el 2022 va ser col·laborador de Primera Fila.