Aquest dijous he tingut el privilegi de ser un dels amics dels Amics de les Arts que ha pogut veure l’últim passi de “Pares Normals” abans de la preestrena de l’obra aquest mateix divendres. L’estrena oficial serà el 29 de novembre al mateix Teatre Poliorama.

‘Pares normals’ s’estructura a partir de 13 cançons inèdites compostes per Els Amics de les Arts. El musical, dirigit per Sergi Belbel i amb coreografia de Marta Tomasa, està protagonitzat per Enric Cambray i Júlia Bonjoch, entre altres.

Hem parlat amb els tres membres del grup i amb tres dels actors i actrius que apareixen a l’obra. Val a dir que totes les entrevistes s’han fet abans de veure “Pares Normals”, sinó segurament la meva eufòria seria encara molt més gran.

- Publicitat -

Aneu-hi. Val molt la pena. Rius, t’emociones, vibres amb la història de l’Aran i la Nora. Gaudeixes veient un espectacle molt relacionat amb el grup, amb picades d’ullet a algunes cançons i amb dos personatges esplèndids anomenat Salvador i Sofia. Els seguidors del grup segur que aquests noms els hi sonaran molt!

Els Amics feia anys que tenien ganes de fer un musical. Ja és una realitat i jo tinc clar que penso repetir. Necessito tornar a gaudir de la història de l’Aran, la Nora i la resta de persones secundàries que apareixen i que ens fan riure i enganxar-nos amb tot el que ens transmeten.

Ah! I sobretot, no deixeu que ningú us expliqui la recta final de l’obra, que ve amb una sorpresa que ha deixat a tothom bocabadat.