Hem anat fins a les ruïnes d’Empúries, ja que aquest divendres els Stay Homas actuaven, com a part del magnífic Festival Portalblau, que penjava el cartell de no hi ha entrades. I és que els Homas són una de les bandes més en forma durant els directes, i les ganes per escoltar les seves cançons eren enormes.

A través del nostre Instagram trobareu al llarg d’aquest dissabte algunes entrevistes que vam fer als espectadors que assistien al concert. Però de moment us deixem amb la breu conversa que vam mantenir amb el grup, entre el sopar que feien i la preparació abans del concert.

- Publicitat -

El concert evidentment ha estat una festa, on ningú ha parat de ballar i cantar temes com ‘Let it out’, ‘In the end’, ‘The Bright Side’, ‘Gotta be patient’, ‘Here2Play’ o ‘Volver a empezar’. Una nit que com el títol de l’última cançó, més d’un/a hauria volgut que es fes realitat.