Amb la Suu hem parlat del disc “Karaoke” que està funcionant molt bé, després de la seva publicació fa poques setmanes.

També hem volgut conèixer la seva opinió sobre el fet que molts festivals programin cartells amb poca presència femenina, arran d’alguns missatges a Twitter que la pròpia cantant ha compartit. Ens ha comentat que ja hi ha bones artistes femenines, però que se’ls hi ha de posar més el focus i que estiguin més en el punt de mira. Que els festivals no haurien de contractar-la només a ella, que hi ha ties increïbles fent música, però que molts d’aquests festivals no les programen.

Hem parlat sobre algunes queixes que ha rebut a les xarxes pel fet de cantar molt en castellà, però com bé ens ha comentat sempre ho ha fet així i no deixarà de fer-ho. I que ja cuida el català parlant-lo cada dia amb els seus amics, parella…

- Publicitat -

Ens ha explicat que al concert del 14 de maig al Palau de la Música hi haurà algunes estrelles convidades i que li fa molta il·lusió tocar en aquest mític recinte.