No us mentirem si us dic que a Primera Fila som uns grans fans d’Oques Grasses. Ens hem de remuntar al 2013 per trobar la nostra primera conversa. Una entrevista que havia de durar 10 minuts es va allargar més de 40 i des de llavors les trobades amb el grup no han estat com amb qualsevol altra banda.

Oques són especials i qualsevol moment o excusa és bona per fer-la petar. Però no del nou disc, que això ja ho fan els altres mitjans (i molt bé alguns). Nosaltres aquest vespre a l’Estartit hem parlat de coses més profundes. Per exemple en Josep Montero ens ha reconegut que està enamorat però que no sap de qui.

Tot això abans d’un nou concert del grup, en aquesta ocasió al Festival Ítaca de l’Estartit, que s’ha omplert per escoltar els temes de “A tope amb la vida”. Han sonat totes, també un bon grapat de “Fans del sol” i clàssics com ‘Cul’ o ‘Passos importants’ que ha servit per tancar un concert que s’ha fet curt. Curt però intens.

- Publicitat -

Us deixem amb algunes fotos del concert i amb la xerrada.