Miquel Abras ha publicat fa pocs dies “La felicitat també plora” un nou treball on s’ajunta amb fins a cinc productors amb els quals ens presenta onze noves composicions que t’atrapen des del primer instant.

L’any passat va sorprendre amb una producció amb Minova on l’apropaven a un so electrònic molt desconegut fins al moment. Alguns es van pensar que el nou disc podria seguir aquest camí però ni ell mateix tenia clar llavors com evolucionaria el disc i tenia altres cançons guardades que també volia publicar.

Per aquest treball ens ha explicat com ha estat el fet de treballar amb fins a cinc productors diferents: Albert Solà, el duet Minova, Carlus Ramió i Danko Compta.

- Publicitat -

Un cop tenia les onze cançons hem volgut saber si tenia clar qui havia de produir cada peça, com hauria sonat ‘Què serà de les nostres vides’ amb Minova per exemple i també ens ha explicat com de ben equilibrat ha quedat el disc.

Les seves cançons triomfen a les emissores de ràdio i són de les més punxades als mitjans de comunicació. Ens ha dit què són per ell les “cançons rodones”.

Una d’aquestes cançons rodones podria ser ‘Què serà de les nostres vides’, la peça que obre el disc. Ens ha explicat la història de la cançó i com va sorgir el videoclip on apareix el seu fill Miquel i el seu pare Joan.

Aquest dimarts s’ha anunciat la seva participació al festival Strenes de Girona, però també ens ha avançat altres llocs on el podrem veure.

Com s’imagina musicalment aquest 2021? El 2020 va poder oferir encara alguns concerts a l’estiu, amb menys públic del desitjat, però ara mateix estem vivint un moment molt delicat pel sector cultural. Ell en aquest sentit és prou optimista i pensa que es podran realitzar concerts tot i que no amb el 100% d’aforament.

També hem volgut saber com ha viscut i com està vivint aquesta pandèmia. Com li afecta al seu dia a dia com a músic i com s’imagina el seu futur professional.

I el seu secret per la felicitat, rau en informar-se menys del què passa i gaudir del dia a dia i sobretot riure molt. També ha analitzat la vida del músic, en especial la seva carrera professional.

El disc es pot escoltar a Spotify i si vols escoltar l’entrevista sencera ho pots fer a continuació: