A Primera Fila som molt fans d’Els Amics de les Arts, prova d’això les moltes entrevistes que els hi hem fet al trio català, ahir una altra just abans del seu concert en el festival Portalblau a les Ruïnes d’Empúries per seguir amb la gira d’Els dies més dolços.

Si fa un parell de mesos vam parlar amb en Dani Alegret, aquest dissabte va ser el torn de Joan Enric Barceló, encara que també s’hi va afegir en Dani al final.

De què vam parlar? Doncs de l’actual gira, de com veuen la nova gira de presentació d'”El senyal que esperaves”, de la samarreta de “A la merda tot” que portava en referència a Oques Grasses. I en Joan Enric ens va comentar que li agradaven molt i va sortir a l’aire una possible col·laboració entre les dues bandes.

- Publicitat -

L’entrevista estava prevista que es publiqués a la xarxa abans del concert, però la poca cobertura de la zona va impedir que veiés la llum fins passades moltes hores.

El concert va estar genial per cert, però res nou amb aquest trio d’amics que s’ho passen de nassos a sobre l’escenari i de retruc ens fan desconnectar durant dues hores de la realitat actual.