El reporter de Primera Fila, Gerard Querol, més conegut pel nom de GerryQuerryBerry a aplicacions com Tiktok o Instagram, ha conversat aquest divendres amb el cantant Miki Núñez, just abans que el músic de Terrassa actués al festival Sons del Món de Roses.

No era la primera vegada que els dos feien alguna cosa junts, ja que fa uns mesos el cantant català va participar en un vídeo de TikTok d’en Gerard on mostrava l’evolució que havia patit vivint a Terrassa.

Han conversat sobre el concert, el nou disc que l’egarenc ha començat a gravar fa poc, de la sortida del treball i ens ha avançat que arribaria durant l’hivern. També s’ha parlat de col·laboracions del disc i en Gerard ha acabat llegint algunes preguntes que els seguidors del músic ens van deixar al nostre Instagram.

- Publicitat -

I ja que els dos són molt actius a TikTok han acabat gravant un fragment del nou vídeo d’en Gerard.