reus music festival 2024

Arriba el final de l’època de l’any en què els concerts i els festivals es converteixen amb un dels plans estrella per a molta gent, i afortunadament Reus ha pogut ser una de les ciutats portadores de la música en directe amb la primera edició del Reus Music Festival.

Tot i l’anul·lació dels concerts de divendres 6 setembre per causes meteorològiques, el festival va continuar la seva programació inicial al dissabte 7 amb les actuacions de la cantant Elena Garcia,  el show de Boye i l’esperat i únic concert a la província d’Oques grasses, que va exhaurir les entrades amb un total de 7.900 persones. Finalment, va acabar diumenge en un dia assolellat, amb el Paripé tardeo que se celebrava per primera vegada a la ciutat, amb música, ball i vermut.

El segon dia, per tant, es va convertir en un autèntic espectacle ple d’emocions i ganes de passar-s’ho bé, en què per molts era la seva última nit de vacances. Oques Grasses es va transformar en el protagonista de la nit en companyia d’Elena Garcia i Boye.

- Publicitat -

Després de dos mesos el grup osonenc va tornar a les comarques tarragonines amb un públic molt divers. Petits i grans esperaven amb moltes ganes aquesta cita en què es va poder escoltar un gran repertori del seu historial musical. Començant per cançons mítiques del disc “Fans del Sol” com ‘Serem Ocells o ‘John Brown’, passant per ‘Elefants’ i ‘De Bonesh’ de l’àlbum “A Tope amb la Vida” i acabant per les més recents de “Fruit del Deliri” com ‘Ping Pong’ o ‘Gossejar’, una gran diversitat d’emocions van estar presents en aquella nit, des de la nostàlgia fins a l’eufòria.

Tots els presents van gaudir al màxim del concert, destacant el moment mític de les versions d’aquesta nova gira, en què van sonar cançons molt populars com ‘Ave María’ de David Bisbal o fins i tot ‘El Vals del Obrero’ de Ska-P, el qual es va convertir en una autèntica festa.

Finalment, el concert va acabar amb segurament un dels moments més emotius i esperats pel públic que, amb un sentiment agredolç perquè ja arribava a la seva fi, van cantar amb força ‘La gent que estimo’ acompanyats segurament d’aquella gent que més aprecien i gaudint d’una nit que per molts recordaran en molt de temps.