Foto: Marc Clapés

Avui hem anat fins a Sant Feliu de Guíxols per anar a un dels concerts que concentrava més públic jove de la programació d’enguany del Festival de la Porta Ferrada. Mushkaa i Figa Flawas han estat els responsables de posar el seu toc urbà a una programació eclèctica plena de grans noms.

Els seus noms estan sonant amb força aquests darrers mesos, no només per les festes majors, festivals o concerts, també a les xarxes i a la majoria de llistes de reproduccions dels joves (i no tan joves).

Aquest estiu està tenint com a protagonista ‘La Marina Sta Morena’, però també ‘SexeSexy’ o la imminent ‘Vaya locura’, de nou amb Julieta. Són dos noms que són senyal d’èxit i per això tants festivals i sales els han llogat perquè ofereixin el seu show en directe.

- Publicitat -
Foto: Marc Clapés

La Mushka i tota la seva troupe han estat els primers d’engegar motors, amb permís de la Juls (i dels Marc dels Iglú) que animaven la festa al Village, mentre la gent feia cua per comprar el sopar. La Mushka ha desplegat tota la força del seu darrer treball, compartint unes lletres i unes melodies que enganxen moltíssim, especialment entre el públic més jove, que minuts abans de començar ens deien que els agradava absolutament tot de la cantant. La música, però també ella com a persona. A Primera Fila s’ajuntaven totes les fans autèntiques de l’Irma, però també alguna que ens comentava que era la fan número 1 de la Greta!

Quan preguntàvem per Figa Flawas i la cançó que més esperaven escoltar un 90% de les persones ens deia ‘La Marina Sta Morena’ i és que s’ha convertit en poc més d’un mes en la banda sonora d’aquest estiu, no només a Catalunya, ja que també a la resta de l’estat està tenint un èxit mai vist.

El directe dels de Valls és del millor que es pot veure actualment sobre un escenari, amb permís d’Oques Grasses. El que fan és una gran festa, una gran calçotada amb amics, els que es posen a ballar, els que no paren de cantar, de fer salts i d’animar-te quan estàs més out.

Ells ho donen absolutament tot a sobre l’escenari, o sigui que els hi podem perdonar que quan els enganxem amb el micròfon no tingui energia per respondre massa cosa, ja que ho han donat tot a dalt de l’escenari.

Estan en un gran moment i ho estan aprofitant, oferint molts concerts arreu del territori, on ho donen tot i on la festa és la gran protagonista, poca xerrera i sobretot molta gresca i diversió, que en definitiva és el que vols veure quan vas a un concert.

Dos noms del present amb un gran futur al davant.