Romeo Santos a Barcelona
Romeo Santos a Barcelona

La nit va arrencar amb l’electritzant Dj Mad, qui va animar tot el públic amb un repertori de temes irresistibles de Don Omar, Daddy Yankee, Maluma, Bad Gyal i Quevedo, creant una atmosfera plena de ritme i expectació.

Minuts després de les 10 de la nit, l’escenari es va il·luminar amb la presència imponent de Romeo Santos, micròfon daurat a la mà. Va donar inici al concert amb “El Pañuelo”, una col·laboració amb Rosalía que canta a l’amor i el desamor, una temàtica recurrent en molts dels seus èxits com “La Diabla”, “Eres mía” i “Cancioncitas de amor”.

Santos va fusionar la frescor del seu repertori més recent amb “Bebo”, “Ayúdame” i “Siri”, amb els seus clàssics inoblidables com “Odio”, “Necio” i “Volví”, tampoc van faltar les col·laboracions amb altres artistes, com Ozuna, Drake, Bad Bunny i Karol G.

- Publicitat -

Amb habilitat, va fer participar la audiència, preguntant quina cançó esperaven escoltar, creant moments únics amb interpretacions acapella, i també fent pujar a l’escenari algú completament anònim a cantar una cançó amb ell.

El públic va entrar en èxtasi amb interpretacions d’antics clàssics com “Obsesión” de quan cantava amb els Aventura. La intensitat va arribar al seu màxim amb “Sus Huellas”, on va aparèixer dins d’una banyera, revelant el seu tors nu, i va culminar amb l’irresistible “Propuesta indecente”, ja vestit amb un elegant vestit de color vermell.

Amb més de dues hores de concert, Romeo Santos va posar punt final a la gira Fórmula Vol.3. Amb agraïments sincers, va reconèixer el suport del públic durant més de dues dècades de carrera musical. El cantant ara es pren un descans per preparar nous temes i explorar la seva faceta com a productor de nous talents.