Estic tan content d’haver vist aquesta nit a la Julieta a l’Apolo! Crec fermament que d’aquí a un temps indeterminat serà molt difícil poder gaudir de l’artista en una sala com la que avui ha actuat. Crec al 100% que Julieta acabarà omplint tot un Palau Sant Jordi. Mentre estava gaudint del seu concert m’he imaginat d’aquí a un temps (potser un any, potser 2…) a la pista del Palau Sant Jordi gaudint del seu espectacular directe i d’unes cançons que enganxen de mala manera.

Al meu voltant ha aparegut el nom de Rosalía. Una altra catalana que va començar actuant pel carrer, fent bolos a petits recintes i actualment és una de les referències musicals capaces d’actuar davant de milers de persones.

Julieta li queda poc, de moment, el 2024 formarà part de cartells com l’Arenal Sound, el Canet Rock o el Mad Cool. No són els únics festivals que s’han fixat en ella i cada cop més persones la volen a les seves programacions musicals. Per què? La resposta la obtens quan la veus a sobre un escenari.

- Publicitat -

Ho ha donat absolutament tot en els més de 90 minuts que ha durat el directe, acompanyada per un grup de ballarins que donen un show espectacular i digne de viure i veure. Les seves cançons sonen més potents, més ballables, més cantables si és que això és possible. En molts moments de la nit la gent s’ha tornat autènticament boja. Estaven allà, un dijous, a la Sala Apolo i tenien a tocar a una artista amb una projecció espectacular i que fa caure de cul quan la veus a sobre un escenari.

Ja ens va meravellar quan vam parlar amb ella, ens va captivar amb les cançons que ha anat publicant els darrers mesos i ens va acabar d’enamorar ahir mateix amb ‘Lokura’ la primera cançó en català que s’interpretava a la Gallery Sessions. El tema, tot i que era molt recent ja se’l sabia la gent, prova del gran poder de seducció que té l’artista.

La Sala Apolo és especial per ella, tal com ha dit, s’hi ha passat força estones, ha creat temes, ha viscut nits màgiques…més o menys com la que hem viscut els que aquest dijous ens hem desplaçat fins al Paral·lel.

La cantant ens tenia preparades algunes sorpreses en forma de col·laboració. Primer la grandíssima Maria Hein (!!!!), que han fet saltar i cantar a tota la sala amb ‘Club’; posteriorment amb la seva gran amiga Mushka, qui primer ens ha fet creure que no havia pogut venir i quan ha saltat a sobre l’escenari una mica més i s’ensorra tot!; per acabar els The Tyets que tampoc s’han volgut perdre la recta final de la gira de Julieta, programada per Curtcircuit, que finalitzarà aquest dissabte a Lleida, amb tot exhaurit.

No sabria dir quin ha estat el moment més top de la nit, jo en tinc alguns, cadascú tindrà el seu, així com que cada persona es fa seva la lletra i el significat de les cançons. Tal com ella ha explicat, potser penses una cançó que parli sobre una qüestió però la gent s’imagina altres coses. És la màgia de la música.

La gent se la veia feliç, s’ha deixat anar, ha ballat com mai, ha fet trontollar la sala com feia dies que no es veia, no en tenia prou, volia més música, més festa, més Julieta. Per sort tenim Julieta per estona. Gaudim-la, cuidem-la, mimem-la tal com estem fent, perquè fan falta moltes més artistes com ella, tant versàtils, capaces d’oferir directes tant explosius i vibrants com el d’aquesta nit.

Palau Sant Jordi ves-te preparant…