Aquest 13 de desembre, com a cirereta del pastís del mes, Julieta va publicar la seva participació en el Gallery Sessions, canal audiovisual pel qual han passat Young Miko, Judeline, Maria Becerra, Rigoberta Bandini i altres estrelles del panorama musical actual. Un live en l’aparador escènic que proposa aquest projecte, on els artistes presenten els seus temes dins una vitrina amb fons blanc. Un espai en el qual, per primer cop, es cantarà en català. Així com Rita Payés i Pol Batllé cantaren en la seva llengua al Colors Studio, Julieta presenta un hit al Gallery Sessions que la redefineix en el seu lema de “I am the catalan dream”.

“LOKURA”, és el primer tast de la nova era de l’artista. De la mà de Grauu, productor de Soto Asa i altres figures de la música urbana, Julieta presenta aquesta nova cançó d’amor amb el punt nostàlgic que sempre ressona en les seves cançons i alabant a l’altre en l’atracció irresistible. Una escena amb l’imaginari màgic i somiador de l’artista, sota l’estilisme de Jaume Miró i el maquillatge de Mariona Botella. El seu propi món visual que brilla més que mai en l’escenari eteri del Gallery Sessions.

Amb aquesta estrena, Julieta defineix els seus pròxims passos i totes les possibles cares del seu projecte. Passant per la sensibilitat de la balada i la festa del house, l’artista mostra tots els registres musicals i, sobretot, vocals: un joc entre els greus i els aguts, buscant l’exploració de la seva veu en aquest contrast, marca de l’artista des de fa temps i que continuarà treballant com a part d’aquesta nova era encetada amb “LOKURA”.

- Publicitat -

L’artista arriba avui a la Sala Apolo on va exhaurir entrades en 24 hores.