Dani6ix i Izzkid són dues joves promeses de la música del Maresme que fa poc han fitxat per Luup Records, que han sabut veure el talent d’aquest parell d’artistes, que impulsats per TikTok i el tema ‘Van Gogh’ s’estan menjant l’escena urbana amb les seves produccions.

Aquest dissabte tocava escoltar en directe les cançons que han anat editant els darrers mesos, però també per degustar com sonarà el 2024, amb l’estrena d’una cançó inèdita que s’estrenarà durant les properes setmanes.

El públic assistent omplia l’Heliogàbal amb ganes d’acabar l’any amb ells i fer-ho gaudint al màxim. Se sabien de memòria totes les cançons del duet, així com d’enMatu, un altre dels productors i artistes a tenir en compte i que també ha col·laborat en algunes de les cançons, així com ha interpretat un tema propi.

- Publicitat -

Luup Records ha tingut molt ull amb aquell parell, que han ofert un directe impecable, en una sala que se’ls hi ha quedat petita, però que ha permès que el concert fos molt proper, com la música que fan.

A més han volgut avançar-se al cap d’any i ens han ofert cotilló i lacasitos per simular les 12 campanades i tancar un 2023 fantàstic per ells com han anat repetint al llarg del concert. I és que segur que no es podien ni imaginar a principi d’any que el 2023 aniria d’aquesta forma.

El millor està per arribar, el 2024 té molt bona pinta per un duet que amb “Stem vius!” ha obert la porta a dos nous artistes que tenen molt a dir i sobretot a oferir a sobre l’escenari.

Entrevistem a dani6ix & IZZKID el fenomen musical del moment