A Primera Fila feia molts dies que sentíem a parlar d’aquest parell d’artistes del maresme, en dani6ix i Izzkid (Dani i Pau) i finalment hem quedat amb ells per fer un cafè i descobrir què s’amaga darrere de la cançó ‘Van Gogh’, un tema que es va fer viral a TikTok i va catapultar la cançó a les llistes virals del moment.

És llavors quan vam veure que més enllà de ‘Van Gogh’ hi havia vida i talent. Ho demostren amb el seu EP “Stem Vius!” que serveix com a carta de presentació d’un duet que estem convençuts tenen molt a dir en el present i futur.

Unes cançons que t’atrapen i una manera d’entendre la música que encaixa a la perfecció amb el seu públic.

- Publicitat -

No tenen cap discogràfica al darrere, però sí que ens han explicat que algunes s’han posat en contacte amb ells i que valoraran totes les propostes per veure quina s’escau més amb el que fan i volen fer.

El cap de setmana van presentar durant dues nits el seu disc i tot i que ara mateix no tenen més concerts previstos, però de ben segur que aniran sortint coses.

També ens han explicat que ben aviat publicaran una nova cançó, que de moment anomenen ‘El merengue’, tot i que ja ens avancen que no es dirà així.