Foto: Marc Clapés

Fa uns quants anys que 31 FAM arrosseguen una gran quantitat de públic adolescent i jove als seus concerts, espectadors que potser no pagarien 20 euros per una entrada però que els hi ve de gust fer-ho per veure la seva banda preferida.

Aquest dissabte el Sant Jordi Club ha quedat petit per gaudir de la presentació de “X SI ENS VEIEM EN UNA ALTRA VIDA”, el treball que els sabadellencs han autoeditat.

El concert ha estat des del minut 1 una autèntica festa, o més aviat un gran karaoke on TOTHOM se sabia absolutament totes les cançons i on en alguns moments es feia fins i tot complicat d’escoltar als artistes. Una mica més de volum s’hauria agraït. Suposo que quan fas les proves de so no penses que hi haurà milers de persones donant-ho absolutament tot i que seria una mica complicat d’escoltar als músics.

- Publicitat -

Però realment, importa? Segur que si preguntem a qualsevol dels joves que ha cantat les cançons dels seus ídols ni s’hauran adonat d’aquest fet. S’ho han passat tan bé, es veia en les seves cares, la majoria anava amb els seus amics i amigues, amb les seves parelles, mentre que els seus pares i mares s’esperaven fora del recinte passant una mica de fred, però comentant la jugada i pensant que la seva canalla estava a dins vivint un d’aquells concerts que mai oblidarà.

Els 31 FAM ho donen tot sobre l’escenari, molt ben acompanyats d’unes ballarines i unes coristes, que fan que l’espectacle sigui encara més gran. Una mica de flames, de fum i de llums ajuden a acabar de fer més rodona la festa.

I si a sobre portes artistes convidats doncs encara tot és més gran. L’aparició de la Mushka ha fet tremolar tot el recinte i és que la cantant és una de les artistes més estimades pels adolescents i per tant veure-la a l’escenari al mateix moment que 31 FAM ha estat senzillament apoteòsic.

Un gran karaoke de gairebé dues hores, que no ha tingut treva des de l’inici fins al final, amb moments per ballar, altres per abraçar a l’ésser estimat i altres per gravar amb el mòbil aquella cançó que tan ens agrada.

Durant el concert han aprofitat per anunciar que s’afegien a l’edició estiuenca del Festival Cruïlla, al costat de The Tyets, Oques Grasses o Figa Flawas. Segur que aquell dia el Parc del Fòrum tornarà a ser un gran karaoke.