Foto: Paula Valentí

Mariona Escoda va demostrar des de la primera gala d’Eufòria que tenia una veu molt especial, que atrapava i seduïa a parts iguals. Al final va ser la guanyadora de la primera edició del concurs musical de TV3 i sempre ha tingut el suport del públic.

Per això no ha estat d’estranyar que el concert de presentació del seu primer disc post-Eufòria pengés el cartell d’entrades exhaurides. Hi havia ganes de comprovar com era un directe d’aquella noia que ens va robar.

Després d’escoltar “D’una altra manera” no sabia del cert com seria el directe que oferiria l’artista de Valls i us he de dir que ha estat una grata sorpresa veure com ha defensat totes les cançons d’un disc que compta amb uns crèdits per caure de cul, amb noms com Manu Guix, Alícia Rey, Roger Rodés, Àlex Pérez o Adri Salas. Les cançons, algunes han sonat més nues, sense tants artificis i la seva veu ha sonat de meravella, deixant-nos a tots bocabadats (una vegada més) amb el seu talent a sobre l’escenari.

- Publicitat -

Tal com va passar amb el concert de Triquell a Girona, el públic era molt jove, famílies amb les seves criatures, algunes menors de 10 anys, que ens han explicat abans del concert com n’eren de fans de la Mariona, com els hi agrada la seva veu i fins i tot ens han cantat algunes de les seves cançons.

I és que el públic d’Eufòria ho dona tot pels seus ídols i es podia comprovar com tot el públic cantava les produccions de la cantant, un fet que ha emocionat més d’un cop a l’artista, que al·lucinava amb l’èxit que està assolint, que l’ha portat a exhaurir totes les entrades o pel bon feedback que té amb els seus seguidors.

El concert ens ha deixat uns quants moments màgics, des de la preciosa col·laboració de l’Àlex Pérez; l’animada proposta que ha unit Alícia Rey amb Adri Salas, o la versió despullada del ‘T’estimo’ que ens ha posat la pell de gallina.

Una de les coses que més m’ha sorprès del concert ha estat com s’ha respectat a l’artista, deixant-la parlar, sense crits, estridències del públic o com fins i tot s’ha pogut estar en silenci sense que això provoqués un drama. Un fet que hauria de passar sempre, però per desgràcia passa ben poc.

Estic convençut que l’artista seguirà conquerint els seus seguidors amb un talent natural que té i que farà que vagi sumant els adeptes que la segueixen allà on vagi. I és que la bogeria per fer-se una foto o parlar amb ella quan ha acabat el concert ha estat molt intensa. Ella mateixa ens deia com cuida al seu públic, com agraeix totes les mostres de suport que rep des del primer dia.