Foto: Marc Clapés

Aquest dijous Socunbohemio tenia un repte doble i majúscul, com si es tractés d’una funció teatral el músic ha hagut de fer dos concerts de presentació després de l’enorme èxit amb la venda d’entrades que va exhaurir totes les localitats disponibles. L’Artur i l’equip del Vida van decidir obrir un segon passi a les 7 de la tarda que també ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.

I és que la presentació de “Contes de les Quatre Estacions” era molt gran. El talent de l’Artur Viñas i els seus músics és sabut per tots i hi havia moltes ganes d’escoltar les noves produccions en directe.

La primera sessió sembla que ha estat tot un èxit, a jutjar per alguns coneguts i saludats que m’he trobat sortint del concert. Tothom estava encantat i em destacaven com han sonat en directe alguns dels temes. Això sí, ja m’han avisat que no sonaria la meva preferida ‘Nouvelle Vague’.

- Publicitat -

Sabent això ja he anat predisposat a no esperar-la i gaudir de la resta de temes. Des del primer instant m’he quedat amb la boca oberta i posant-me fins i tot les mans al cap veient (i escoltant) la delicadesa amb la que l’Artur entén i interpreta les seves cançons. La pell de gallina ha sovintejat en algunes fases del concert, tot i que també hi ha hagut moments per riure (quin showman improvisat està fet l’Artur a sobre l’escenari), també per ballar, per la publicitat (quines dessuadores més maques que fa el seu equip!) o per marxar (i per sort tornar poc després).

El públic ha estat de meravella, respectant en tot moment als músics, cantant, participant però no molestant com passa en tants d’altres directes. Un públic a l’alçada del músic.

No us mentiré si us dic que el concert m’ha passat volant, ja que en poc més d’una hora acabava el repàs del disc i algunes peces imprescindibles com ‘Júlia’ o ‘Als nostres amants’. Mentre el grup marxava, el públic cridava ‘Nicolas Cage’, provocant una cara de sorpresa del músic, que no sé si s’imaginava que la gent esperaria que toqués aquest èxit del 2019.

Sigui com sigui si teniu l’oportunitat aneu-lo a veure en directe (o aneu-los, perquè Gerard López, Oscar Acón i Biel Colomer (aka Massaviu) estan de nassos i ofereixen un so en directe que en alguns moments et fa estar bocabadat veient aquesta fornada de músics (ja no tant) emergents que venen per menjar-se el món.