24.000 persones han gaudit aquest divendres del concert de Marc Anthony a l’RDCE Stadium de Cornellà – el Prat. Un escenari que ja coneixia, perquè és on vam poder veure’l per última vegada a Catalunya el 2016. I va donar gust que hi pogués tornar, tenint en compte que és un concert que no es va poder fer ni el 2020 ni el 2021.

Marc Anthony no ha donat ni un minut de treva i ha començat el concert amb un dels seus temes més coneguts, “Valió la pena”. Que segur que és el que ha pensat tot el públic al llarg de la nit. Perquè després d’una llarga espera, el concert ha començat prop de tres quarts d’hora tard, l’espectacle ofert pel cantant porto-riqueny de ven segur que ha valgut la pena.

Anthony ha continuat cantant temes del seu nou àlbum Pa’lla Voy. Unes cançons que ja acumulen milions de reproduccions a les plataformes i que destaquen per ser molt ballables. Que ningú s’esperi cap sorpresa, l’estil de les novetats no difereix gaire del que ens té acostumats, amb una fórmula que li continua funcionant encara que passin els anys.

- Publicitat -

L’espectacle ha anat més enllà d’una simple successió de cançons. Marc Anthony ha volgut demostrar la seva habilitat amb la percussió en una competició amb la banda. Ell tocava la bateria i intentava superar el que feien la resta de persones que hi havia sobre l’escenari. Han acabat en taules.

Seguidament ha tocat continuar amb els clàssics, com Abrázame muy fuerte, ¿Y cómo es él?, Si te Vas, Que precio tiene el cielo, que continuen sonant tan bé com la primera vegada. És per això que el públic s’ha quedat amb la sensació de recuperar la nostàlgia dels grans temps de Marc Anthony. Uns grans temps que, pel que fa a la projecció pública, podrien haver quedat enrere, però no pel que fa a la connexió amb els fans. I és que l’estadi estava ple a vessar i les entrades s’havien esgotat des de feia setmanes.

I si haguéssim fet apostes, tothom hauria encertat. Com ha acabat el concert? Doncs amb l’eterna “Vivir mi vida”. Un tema on es demana que siguem feliços y que gaudim del moment. Encara que passin els anys, temes com aquests continuen enganxats al nostre imaginari musical i ens seguirà fens ballar generació rere generació. El concert d’aquest divendres ha deixat clar que, per molt que passin els anys, Marc Anthony continua valent la pena.