El Festival Ítaca continua amb la celebració dels 10 anys i aquesta revetlla va tocar anar a l’Estartit, com ja és tradició, i viure des de la platja la Revetlla de Sant Joan. Una nit carregada de petards, fogueres, diversió i música!

La banda sonora la van posar The Tyets, que van obrir la vetllada i van aconseguir un fet a l’abast de molt pocs. Quan eren les 9 en punt de la nit, tota la gent que estava concentrada a la zona de l’Ítaca estava menjant a la zona de restauració, però amb les primeres notes del grup del Maresme, es van aixecar i van anar cap a la zona de davant de l’escenari, que minuts abans estava completament buida. A partir d’aquí, festa completa amb tots els temes que han catapultat la fama del grup.

Després vam viure l’encesa de la foguera de Sant Joan, ben formosa i que va aplegar un bon grapat de persones que volien fer fotos i vídeos del moment.

- Publicitat -

No hi havia temps per descansar, ja que Ana Tijoux desplegava en directe tot el seu potencial, fent vibrar a tots els assistents. Hi havia ganes de passar-s’ho bé, en la nit més curta de l’any. Nit per ballar, saltar, cantar i tot plegat al costat dels teus amics, parella o familiars. Una nit perfecta.

Però la perfecció arribaria passada la mitjanit amb la presència de Zoo, que va repetir al festival després de la brutal actuació de l’any passat. Programar Zoo a qualsevol festival saps que indica que serà un èxit assegurat. La gent va ballar, va cridar, va cantar i va passar-s’ho com si no hi hagués demà, al costat de cançons que tothom reconeix a l’instant. Festa absoluta amb ‘Esbarzers’, ‘Ventiladors’, ‘Estiu’ o ‘Tobogan’, la cançó que va servir per tancar un concert que se’ns va passar volant, com la nit.

Recupera les entrevistes que vam fer a The Tyets i Zoo: