El dijous 12 de maig, vam tenir a l’artista i raper lleidatà Yung Rajola en directe a la Sala Heliogàbal. Va fer un repàs per la seva discografia, cantant els temes del seu recent EP, “</3” publicat la setmana passada, la prolongació del seu àlbum “Cor trencat” i algunes de les seves cançons més populars d’abans del disc. Tot això acompanyat del seu soci Marc Vi.

El seu repertori estava ordenat, segons el mateix artista, de menys a més. Va començar amb cançons més tranquil·les, com per exemple ‘Cor trencat’ o ‘Credo’, per a després fer cançons més potents en les quals vam poder veure a un Yung Rajola molt enèrgic. Es va poder veure un repertori variat, que passa per diferents registres. Des del trap més dur amb temes com ‘Gossos’, fins al so indie-pop que es pot escoltar al seu darrer treball.

També hi va haver temps per fer cançons del Marc Vi, com ‘Diuen’, i per a col·laborar amb Sexenni, el grup lleidatà de moda, amb qui va cantar ‘Crema Catalana’. Yung Rajola va tancar el concert amb ‘A Lo Camacu‘, un dels seus temes més populars, que va fer esclatar la sala, i amb ‘Cada Dia’, la seva col·laboració amb The Tyets, aclamada pel públic.

- Publicitat -

Va rebre una molt bona resposta per part de la gent present, que va saltar, va ballar i va cantar les seves cançons. Es va generar un molt bon ambient, en el que es va veure un Yung Rajola còmode, que va saber aprofitar l’energia de la gent i ho va donar tot. Cap al final del concert es va mostrar emocionat amb el seu públic, a qui li va agrair la seva presència i actitud.

Pròximament, el podrem veure a La Boite de Lleida el dissabte 14 de maig, i el dia 21, també a Lleida, a la Glorieta dels Camps Elisis durant l’Aplec del Caragol.