Aquest divendres Sara Roy ha presentat a l’Apolo de Barcelona el seu disc “(A)MAR” en una nit freda a fora de la sala, però molt càlida i plena de llum a dins del recinte. Tot ha estat gràcies a la cantant manresana que ha demostrat el seu talent des de la primera cançó ‘Mitjanit’ que ha servit per obrir una vetllada plena de grans moments.

La Sara s’ha mostrat en tot moment molt pròxima al públic, no només perquè la 2 de l’Apolo et deixa pràcticament tocar els músics, sinó perquè ella és així, se la veia molt còmode i feliç de poder presentar davant del seu públic el seu exitós treball.

Jordi Pinyot

- Publicitat -

La cantant s’ha presentat acompanyada d’uns músics amb molt de nivell, però també hi ha hagut algunes col·laboracions en alguns dels temes que ha interpretat. El primer en pujar a l’escenari ha estat en Joan Garrido amb el qual han cantat a duet ‘Ni Tú Ni Yo’.

Posteriorment hem seguit gaudint de la veu de la Sara en solitari, demostrant el seu talent vocal en temes com ‘Desde la ventana’, ‘Queda’t’ o ‘Comptant les hores’.

Seguidament qui ha fet acte de presència a l’escenari ha estat el cantautor Dave Zulueta amb qui ha cantat la cançó que obre el disc ‘Som’. En tot moment es notava la bona sintonia entre els dos artistes.

L’única versió que ha sonat durant el concert ha estat un èxit que tothom ha cantat a ple pulmó, un dels senzills que va consagrar a Nena Daconte ‘Tenia tanto que darte‘. Hi tant sí tenia molt a donar-nos! Després arribaria ‘Barcelona’, que comptaria amb la participació del gran guitarrista i cantant Àlex Pérez (que per cert està preparant nou material, no li perdeu la pista!), que ha demostrat perquè és un dels millors guitarristes de casa nostra.

Encara hi havia més moments per emocionar-se. A primera fila les fans de la Sara mostraven pancartes on s’hi podia llegir l’estima que sentien vers l’artista i els decibels augmentaven quan s’anunciava que la següent cançó seria ‘Tot és més fàcil’, la peça que canta al costat de Miki Núñez.
La Sara la va començar tota sola a l’escenari i de cop de la foscor apareixia la veu d’en Miki, entre els crits del públic assistent. Va ser una actuació d’aquelles de pell de gallina i és que els dos artistes tenen un feeling impressionant.

Al final encara hi havia temps per moure’ns i acabar amb un somriure a la cara. ‘Poetes’ posava punt final a una nit plena d’estrelles, la més gran Sara Roy, que amb aquest disc ha demostrat el llarg camí que té en el món de la música.