La Pegatina ha estat un dels grans reclams de l’edició estiuenca del Share Festival, que enguany i a causa de la situació pandèmica ha canviat de format i d’escenari i s’ha traslladat a l’Estadi Olímpic.

Els afortunats que han pogut aconseguir entrades pel concert han gaudit des de la primera fins a la darrera de les cançons, demostrant les ganes que té tothom de tornar a la normalitat pre-pandèmica i gaudir de la música en directe.

Les cadires que hi havia a la zona més propera a l’escenari han estat purament anecdòtiques i és que un concert de La Pegatina on tothom estigui assegut a una cadira és una missió pràcticament impossible.

- Publicitat -

La banda ha sortit acompanyada d’artistes convidats com Efecto Pasillo o McYouthstar que han animat la vetllada i han aportat el seu toc de qualitat a una formació que es nota el rodatge que porta a les seves esquenes. Tenen una capacitat de connectar amb el públic brutal i fins i tot han deixat anar algunes perles de caire social i polític que han estat molt ben rebudes per part del respectable.

Han sonat infinitat d’èxits, des de ‘Olivia’, passant per ‘Y volar’, ‘Lloverá y yo veré’, ‘El Gat Rumberu’, una versió bolero de ‘La guspira’ o evidentment ‘Mari Carmen’, una de les més aclamades.