El passat dimecres 16 de setembre, el grup Ciudad Jara va enamorar el públic del Parc del fòrum. Després d’haver ajornat el concert per motius meteorològics, els valencians van actuar per primer cop a Catalunya gràcies a les Nits del fòrum.

Pablo Sánchez i el seu projecte més personal, ens han transportat a la Ciudad Jara més profunda en cada cançó. Els 1700 assistents al concert, han pogut gaudir d’un format acústic inèdit, que en principi no tornarà a Catalunya fins al 2021.

Amb cançons que  ens porten als orígens del cantant, cada instant de les dolces melodies del grup, ens acompanyaven cap a un univers paral·lel on es plasma clarament l’amor que tenen Pablo i Ciudad Jara per la música.

- Publicitat -

Amb un repertori variat Ciudad Jara, ens ha delectat amb gran part del seu nou disc“Donde nace el infarto”. La nit començava amb ‘El último passillo’, la qual provocava una gran ovació per part del públic, més endavant li agafava el relleu Las nanas de Jara’, que il·luminarien tot el recinte del Parc del fòrum, i finalment ‘Bailé’, va honorar al títol que duu la cançó, provocant que tos els assistents ballessin al ritme d’aquest hit .

El moment més àlgid se’l van otorgar els valencians, quant van apostar per acabar el concert amb grans èxits com ‘El Tren Huracán’ de “La Raiz” , exformació musical de la qual en Pablo Sánchez n’era la veu principal.

Però aquesta no va ser l’única anècdota del concert, un altre dels moments a destacar passava quant, per sorpresa de tothom, Ciudad Jara va interpretar ‘Hasta que Amaine’ del grup més conegut del confinament “Stay Homas”, tancan així la seva breu però intensa gira per Catalunya.

 

CRÍTICA
Nota
9
sold-oud-de-ciudad-jara-en-el-seu-unic-concert-a-catalunyaEl passat dimecres 16 de setembre, el grup Ciudad Jara va enamorar el públic del Parc del fòrum. Després d'haver ajornat el concert per motius meteorològics, els valencians van actuar per primer cop a Catalunya gràcies a les Nits del fòrum.Pablo Sánchez i el...