La Fira Valenciana Trovam Pro Weekend és un esdeveniment musical anual que se celebra a Castelló de la Plana. Consisteix a donar a conèixer la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector musical.

Aquesta Fira s’ha consolidat com el certamen professional més important del panorama musical del País Valencià amb actuacions en directe, debats, conferències…

Les actuacions en directe transcorren en diferents zones de la ciutat de Castelló, com per exemple a l’Auditori, el Teatre Principal o en places importants de la ciutat, fent de la música el principal dinamitzador de la ciutat durant els quatre dies de l’esdeveniment.

- Publicitat -

Aquest any, seguint amb les mesures de seguretat i creant el protocol covid-19, hi han aconseguit crear un cartell molt complet i divers com anys anteriors. La Fira trobarà lloc els dies 11,12,13 i 14 de Novembre.

La Fira Trovam comptarà amb agrupacions prou reconegudes al panorama musical com Ciudad Jara, Funkiwis o Lèpoka. A més a més, no sols comptarà amb artistes del País Valencià, sinó que podrem trobar artistes procedents d’altres zones de l’Estat.