Sobre l’escenari d’una de les places emblemàtiques de la ciutat solsonina, amb l’aforament limitat a 200 persones i amb totes les mesures de seguretat, Donallop ha donat tret de sortida al seu primer concert post-confinament presentant les cançons del seu últim disc “Crisàlide“.

Durant el concert que s’emmarca dins del cicle de concerts d’estiu “Solsona dona la Nota“, que organitza l‘Orfeó Nova Solsona i l’Ajuntament de Solsona, el duet mallorquí format per Joana Pol i Pere Bestard, han agraït moltes vegades el fet de tornar als escenaris després de mesos sense activitat i també han defensat reiteradament que la cultura és un espai segur.

- Publicitat -

La parella de Mallorca, des de bon principi han volgut portar un tros de “sa terra” al Solsonès amb la seva llengua, els sons del vent de tramuntana i les llums que feien recordar a l’aigua cristal·lina de l’illa. No ha estat però, fins a “Camins de pedra”, que el duet ha homenatjat els seus orígens al peu de la serra de tramuntana i on la parella ha estat molt reivindicativa en el fet que hem de ser conscients de cuidar el planeta i la nostra terra.

Ja enfilant cap al final del concert, s’ha donat un moment molt especial a la Plaça del Camp de Solsona: els espectadors han pogut presenciar com per darrere l’escenari, passava el cometa NEOWISE. I de mentre, Donallop, ha volgut celebrar els seus 10 anys dalt dels escenaris cantant una versió, que havien cantat en els seus inicis, del grup mallorquí Antònia Font i després una versió més íntima de “S’esqueix“. La parella però, abans de marxar definitivament ha volgut regalar un altre cop als espectadors “Com avui” una cançó que parla de fer-se gran i de gaudir de la vida, perquè com diu la lletra “Mai serem tan joves com avui”.

CRÍTICA
NOTA
9
donallop-torna-escenarisUn concert en petit comitè i amb totes les mesures de seguretat per la COVID-19, però tot i això molt bon rotllo per part dels integrants de Donallop, transmetien molta felicitat de tornar a estar sobre els escenaris.