Avui es publica Crisàlide, el tercer disc d’estudi de Donallop. El duet format per Joana Pol i Pere Bestard porten a l’extrem la premisa que “la profunditat, la visió radical i la bellesa no s’exclouen mútuament”.

Els mallorquins demostren al llarg de la seva discografia que són esperits lliures només lligats a una idea invariable, l’essència de Donallop és la mutació. Aquest àlbum ha estat enregistrat per primera vegada en format de power trio, al costat del bateria Josep Servera, i coproduït colze a colze per la Joana amb Paco Loco

Crisàlide és un retrat poètic del que podria ser l’eclosió d’un nou ésser humà i les relacions humanes que sorgeixen en aquest ambient social i polític, en el centre d’aquest sistema decadent, que tot i la decadència, s’ha enfortit a mesura que la tecnologia avança a marxes forçades en un desig de control social, a l’estil 1984.”

- Publicitat -