Una nit més, el festival Cruïlla es va tornar a omplir de bona música. Aquest cop gràcies als terrassencs Doctor Prats, els quals van oferir als assistents un capvespre ple de novetats i d’incorporacions especials, en el repertori del seu últim disc “Venim de lluny”.

Només començar el directe, van provocar que de nou els assistents al concert s’aixequessin de les cadires. Els de Terrassa, emocionats per tornar dalt de l’escenari, van aconseguir transformar el Cruïlla en el que ells diuen un ‘Festribal’.

Com en tot concert, hi va haver un moment amb un espai per aquelles cançons tranquil.les i més relaxades. Va ser el cas d’ ‘Ho tenim tot’ o ‘Les teves pigues’, que van fer pondre el sol i donar pas a la nit estrellada de Barcelona amb ‘Les nits no moren mai’.

- Publicitat -

Un dels moments més curiosos, i que va ser per a molts l’anècdota del concert, va arribar amb la incorporació d’una de les cançons del grup revelació del confinament “Stay Homas”. Després de ser tocada per primer cop en directe i rebre les ovacions del públic, va quedar demostrat que aquesta banda musical, creada a un terrat de l’eixample, encara té molt futur en la indústria musical.

Guillem Boltó, trompetista i membre del grup de Doctor Prats i ara també de “Stay Homas”, va ser l’encarregat de dur a escena aquesta versió reduïda de la primera cançó que va treure el grup i que ha acabat sent el hit que els ha dut a l’èxit anomenat Stay Homa’.

D’altra banda, el concert es va haver d’adaptar a les circumstàncies actuals i els balls també. Doctor Prats té un moment característic dins de les seves actuacions quan fan vibrar el públic amb ‘No t’encantis’ i la gent es treu la samarreta i la fa ballar. A causa de la situació de pandèmia actual, el grup va optar per canviar la lletra i dir : – Uiaiaià ioioió
descorda’t la mascareta  que arriba la calor.

Per finalitzar, cal destacar el tancament del concert amb la cançó que últimament sona més d’aquest grup. ‘Al final tot anirà bé’ s’ha tornat un lema durant el confinament i els de Terrassa van acabar així una nit, que gràcies al festival Cruïlla, els va permetre tornar de nou als escenaris i retrobar-se amb el públic .

CRÍTICA
Nota
9
dr-prats-sestrena-al-cruilla-xxs-i-ho-fa-amb-un-repertori-ple-de-sorpresesUna nit més, el festival Cruïlla es va tornar a omplir de bona música. Aquest cop gràcies als terrassencs Doctor Prats, els quals van oferir als assistents un capvespre ple de novetats i d'incorporacions especials, en el repertori del seu últim disc "Venim de...