La nit de dijous mentre bona part de Catalunya estava de vaga, a la Sala Nambucca de Londres, Oques Grasses oferien el primer concert de presentació del disc “Fans del sol”, amb un públic majoritàriament català i que tot i que feia pocs dies que el treball estava a la venda, se sabia a la perfecció les noves cançons i vibrava amb cadascuna de les peces antigues de la banda.

Les 12 cançons del disc van sonar, des de ‘Serem Ocells’, que com al disc va ser la primera a sonar, passant pels dos senzills ‘Torno a ser jo’, ‘In the night‘ o per una de les que està causant més bones sensacions ‘Stà guai’, així com ‘Deixa’ que va servir per cloure el concert. Un directe on també es van deixar escoltar temes antics com ‘Cul’, ‘Fullar sempre’, ‘Fill de Maria’, ‘Sexy’, ‘Cara de cul’ o ‘Passos importants‘.

- Publicitat -

Com sempre i com a tots els concerts d’Oques Grasses hi va haver moments per saltar-se el guió establert i demostrar un cop més perquè són una de les bandes amb més feedback amb el públic, com en aquest moment de “John Brown”:

Es notava en l’ambient del concert que hi havia moltes ganes de tornar a veure’ls en directe i és que Oques Grasses són una banda molt estimada i potent en directe i aquest nou disc de moment està tenint molt de ressò als mitjans i prova d’això l’èxit de “Fans del sol”, que s’ha situat com el sisè disc més venut a l’estat espanyol durant la seva primera setmana.

L’equip de Primera Fila va assistir al concert (evidentment des de primera fila) i després el nostre company Aran Comín va poder conversar amb el cantant del grup en Josep Montero, que encara recordava aquella entrevista que li vam fer el 2013 a Matadepera Ràdio. Com oblidar-la…(la podeu recuperar aquí).

Oques Grasses continuen el seu periple europeu i recordeu que per veure’ls a Catalunya encara haurem d’esperar al 6 d’abril i durant la Telecogresca.